×

Waarschuwing

Koppel het component VirtueMart aan een menu item

Eextahal Scheemda

Geschreven door Super User op . Gepost in Eextahal

 Eextahal slide B

Eextahal sport-& evenementenhal vindt u aan de Plantsoenlaan 19 te Scheemda en  is één van de   binnensportaccommodaties in de gemeente Oldambt. De explotatie wordt uitgevoerd door Gea en Martin de Jong en hun enthousiaste medewerkers.

Het gebruik van de sportzalen is onder te verdelen naar gebruikers. vanaf 08.00  tot 16.15 uur maken zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs gebruik van de Hal, aansluitend op dit gebruik wordt de zaal verhuurd aan de plaatselijke verenigingen voor training en wedstrijden zowel op de avond als in het weekeind.

Daarnaast is het mogelijk om de Eextahal  te huren voor evenementen zoals uitvoeringen, markten en overig gebruik dat raakvlak heeft met sociaal of culturele begrippen.

Tevens beschikken wij over een zeer gezellig SportCafé en diverse zalen voor het houden van uw verjaardags- en huwelijksfeesten, cursussen, workshops et cetera, ook kunt u sinds januari 2010 bij ons terecht voor uw catering, wilt u hier meer over weten dat verwijzen wij u naar Sandwichstore.nl

In de site van onze binnensportaccommodaties kunt u informatie vinden over de lokatie, routebeschrijving, de geschiedenis, indeling van de zaal, verhuur en het verenigingsleven in en rond Scheemda. Ook kunt u via onze site het beheer benaderen voor vragen of huur van de sporthal.

Mijn Besteloverzicht.

 x 

Winkelwagen is leeg