Evenementen

Geschreven door Super User op . Gepost in Eextahal

Prima geschikt voor vele evenementen.

De Eextahal is een ideale sporthal voor vele evenementen. Met name sportevenementen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Er kunnen in de hal vele toernooien worden gespeeld zoals voetbal, volleybal, badminton en andere sporten. Door de speciale indeling met de kantine/het Sportcafé grenzend aan de grote hal wordt iedereen betrokken bij de activiteiten.

Het Sportcafé kan worden ingeschakeld voor een drankje en hapje tussendoor maar is ook de perfecte locatie voor een gezamenlijk diner in buffetvorm en aansluitend een swingend feest met muziek en dans. 
Het Sportcafé of één van de zalen kan ook los van de sporthal worden gehuurd, denk hierbij aan verjaardagsfeesten, kinderfeesten, vergaderingen, workshops etc.

Voor het inhuren van de hal, het Sportcafé of één van de zalen is een bezoek aan de Eextahal en een gesprek met de manager over de mogelijkheden een vanzelfsprekende voorwaarde. Door de grote ervaring in het organiseren van evenementen kan bijna elke activiteit in de Eextahal een succes worden.

In de directe omgeving zijn er prima overnachting mogelijkheden. Voor een uitgebreid overzicht kun je ook naar Adres gaan en door op het adres in het plattegrondje te klikken via Google Maps zoeken naar hotels of andere voorzieningen.